Web shop trenutno je nedostupan. Za sve informacije i upite molimo pošaljite mail na info@musto.hr

Musto

  • OVLAŠTENI MUSTO ZASTUPNIK za Hrvatsku i Sloveniju
  • BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe iznad 50,00 EUR

GORE-TEX® tehnologija materijala u obući

Što je GORE-TEX® membrana u obući?

GORE-TEX® membrana je vodeća membrana na svjetskom tržištu prozračne tehnologije. GORE-TEX® membrana pruža udobnost i zaštitu od vremenskih uvjeta bilo na palubi, u polju ili na izletu. Lagana i fleksibilna, jedva ćete osjetiti razliku između GORE-TEX® obuće i svakodnevne cipele.

GORE-TEX® membrana se upotrebljava i u kožnim i u čizmama od umjetnih materijala. U čizmama od umjetnim materijala, GORE-TEX® membrana je pričvršćena za vanjski sloj korištenjem jakih ljepila čime se može malo smanjiti njena prozračnost. U kožnim čizmama GORE-TEX®  membrana je pričvršćena za vanjski sloj samo na peti i nožnim prstima, kako bi se omogućilo prirodno disanje kože čizme.

Koje su prednosti obuće s GORE-TEX® membranom?

Gore-TEX® membrana je vrlo vodootporna i otporna na vjetar, što pomaže da vam noge ostanu tople i suhe gdje god išli i što god radili. Lako je napraviti nešto vodootpornim, međutim, ono što čini GORE-TEX® posebnim je njegova prozračnost. To je porozni materijal, i dok pore neće dopustiti molekuli vode prolaz, pore dopuštaju potpunu prozračnost, time pomažući da noge ostanu suhe i da se osjećate udobno i za vrijeme ekstremnih aktivnosti kao što je jedrenje.

Kako su kožne čizme prirodno vrlo prozračne i vodonepropusne, glavna prednost GORE-TEX® membrane u kožnoj čizmi je da se smanji vrijeme sušenja i da služi kao drugi sloj u onemogućavanju vode da uđe u čizmu. U čizmama od umjetnih materijala GORE-TEX® membrana omogućuje visok stupanj vodootponosti što inače nije odlika umjetnih materijala.

Savjeti za održavanje

GORE-TEX® čizme su lake za održavanje i ako se pravilno brinete za njih, mogu Vam pružiti godine pouzdanosti. Čizme je važno nakon svake upotrebe očistiti iznutra i izvana. Kožne čizme također možete tretirati i sredstvima za tretiranje kožne obuće, i naravno, svaki puta ih obavezno ostavite da se osuše nakon upotrebe.

  • Kontakti
Mare Nostrum Croaticum d.o.o. - Uprava, komercijala i financije<br>
Spinčići 180 B, 51215 Kastav<br>
PON-PET 8:00 - 16:00

Mare Nostrum Croaticum d.o.o.Uprava, komercijala i financije
Spinčići 180 B, 51215 Kastav
PON-PET 8:00 - 16:00

Pošaljite upit

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.